2011.01.19 - Ifjúsági és Junior Női Ökölvívó VB

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Az AIBA aláírta a megállapodást a Női Ifjúsági és Junior Világbajnokság rendezéséről


Isztambul, Törökország, 2011. január 15 : A Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) ma aláírta a vendéglátó várossal, Antalya-val a  megállapodást a 2011-es női ifjúsági és junior világbajnokság megrendezésére. A világbajnokság  április 28 - május 8. között kerül megrendezésre. Az aláírási ünnepségen részt vett C.K. Wu, az AIBA Elnöke és Faruk Özak, Törökország sportért felelős államtitkára.

A megállapodást követően sajtótájékoztatón jelentették be a hírt. A tájékoztatón többek között részt vett Mr. Saadettin Saran, az Istanbulls World Series of Boxing team tulajdonosa, Mr. Togay Bayatli, a török Nemzeti Olimpiai Bizottság elnöke és Mr. Eyüp Gözgec a török Ökölvívó Szövetség Elnöke is.

A rendezvény az egyike az idei 3 legfontosabb AIBA eseménynek. A másik két rendezvény a Kazahsztánban megrendezésre kerülő Férfi Junior Világbajnokság július 20-31. között, illetve a Baku-ban megrendezésre kerülő Férfi Elite-világbajnokság szeptember 22- október 10. között, amely az első kvalifikációs verseny a Londoni olimpiára.

képgaléria
Ifjúsági és Junior Női Ökölvívó VB