2012.05.16 - 7. Női Ökölvívó VB- negyeddöntők

Vissza a kezdőoldalra
hozzászólások a hírhez
2012.05.21 18:34remete
A felvétel megtekintése után papamaci-nak adok igazat!!!A férfi válogatott edzője irányitja a hölgyeket???Ezzel a "feladással"ennek a lánynak nem valami jó tapasztalatot adtak!!!!A pesti kifejezést meg szerintem nem szó szerint kell érteni!!!
2012.05.17 11:52Emil
Kíváncsi vagyok azért az egész értékelésére :(
2012.05.16 15:36seres
Amúgy nincs pesti edző a VB-n. Bár nemzetközi meccsen szerintem ez fel sem merül, hogy ki hol lakik!
2012.05.16 15:34seres
Kedves papamaci! Nem hiszem, hogy azért adták fel, mert nem Pesten lakik. Valószínűleg Petra védelmében döntöttek így. Petra nagyon fiatal, és még az ifik között is csak egy vesztes nemzetközi mérkőzése volt, felnőttel még nem is bokszolt. Biztos kapunk majd tudósítást kintről. Nagyobb veszteség lenne, ha egy nagy veréstől elmenne a kedve, mivel még fiatal és tehetséges lányról van szó.
2012.05.16 15:23papamaci
HA EGY VERSENYZŐ 10:3-RA VEZET MIÉRT KELL FELADNI A VERSENYT!!!RÁ SEM MEREK GONDOLNI ARRA AZÉRT MERT "VIDÉKI"VERSENYZŐ!!!A KECSKEMÉTI VERSENYEN TAPASZTALAT PEDIG ERRE ENGED KÖVETKEZTETNI AHOL A PESTI "EDZŐ"KEZÉBEN A VÉGEREDMÉNYEK SZEREPELTEK A VERSENY KEZDETÉN!!!
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

7. Női Ökölvívó VB-negyeddöntők

A mai versenynapon az utolsó két versenyzőnk- Nagy Tímea 81 kg, Szatmári Petra +81 kg- is ringbe lépett. A kevés induló miatt a mai mérkőzésen egyből az éremért szálhattak harcba a lányok.

Az eredmények:


81 kg Nagy Tímea- Jenny Lalremliani India 18:11

Timi ellenfele a korábbi világ és Ázsia bajnok volt, ennek ellenére a mérkőzés esélyese a magyar lány volt, hiszen az utóbbi években Timi teljesített jobban a nemzetközi versenyeken. Timi az elvárásoknak megfelelően, minden menetet nyerve harcolta ki a négy közé jutást, ezzel megszerezve hazánk egyetlen érmét a 2012-es világbajnokságon. Timinek köszönhetően most sem kell érem nélkül hazautaznia a csapatnak, eddig ugyanis minden kontinentális és világversenyről hoztak a lányok érmet.
Nagy Timi következő ellenfele május 18.-án az amerikai Franchon Crews lesz, a tét a döntőbe jutás. A 25 éves és 171 cm magas Crews 9 éve bokszol, és eddig 4 Pánamerika Bajnoki címet tudhat magáénak. Világbajnokságon eddig csak egyszer járt-2005. Podolszk- ahol az első körben kiesett.


+81 kg Szatmári Petra- Irina Sinetskaya Oroszország RET 3m (10:3)

A fiatal magyar versenyző láthatóan nem tudott mit kezdeni a rutinos, többszörös világ és Európa bajnok orosz versenyzővel, ezért a harmadik menet elején Petra edzői feladták a meccset. Petrától, csakúgy mint a csapat nagy részétől a tapasztalatszerzés volt az elvárás és nem a győzelem, így remélhetőleg a 2 menet alatt eleget tudott tenni ennek az elvárásnak.

Egyetlen állva maradt versenyzőnk, Nagy Tímea május 18.-án lép ringbe.

képgaléria
7. Női Ökölvívó VB- negyeddöntők
kapcsolódó versenyzők