2012.11.07 - 4. Női Junior és Ifjúsági EB

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés


 4. Női Junior és Ifjúsági Ökölvívó EB
 

Éremeső Lengyelországban!

A 3. nap eredményei

A harmadik versenynapon 4 versenyzőnek volt lehetősége az éremszerzésre. Váry Lilinek és Kalderás Erikának sikerült is, így már 5 biztos érmünk van az idei EB-n. Nézzük részletesen a mai eredményeket.

Junior

54 kg Varga Krisztina- Mandy Berg Németország RSC 2. menet
Kriszta nagyon szépen kezdett, a kiegyenlített első menet után még 5:5 volt az állás. A második menetben a bíró egy német találat után számolt Krisztára, majd amikor versenyzőnk jelezte, hogy elmozdult a fejvédője, a bíró érthetetlen módon újra számolt rá, és beszüntette a mérkőzést. Kár volt ezért a bírói hibáért, mert így esélyt sem adott a magyar lánynak a tisztességes csatára.

Ifjúsági

48 kg Váry Lili- Milena Zginiecka Lengyelország 23:13
Lilinek az éremért a hazai Zginieckát kellett legyőznie. A balkezes lengyel lány szerencsére nem okozott gondot a magyar lánynak, aki minden menetet magasan megnyerve menetelt az elődöntőbe. Az első három menetben még próbálta a bíró a házigazdák versenyzőjét támogatni, de a végére belátta, hogy nem sokat tud kezdeni Lili lendületével. Lilire a döntőbe vezető úton régi ismerőse, az orosz Dmitrieva vár.

51 kg Wurst Nikolett- Svetlana Soluianova Oroszország 11:26
Niki ellenfele majdnem két fejjel magasabb volt, ami  komoly fejtörést okozott a kőszegi lánynak. Niki végigtámadta a négy menetet, egy percig sem adta meg magát, azonban rendre fennakadt az orosz hosszú egyenesein, így pontozásos vereséget szenvedett. Nikinek sok olyan megmozdulása volt a 4 menet alatt, ami egy szép sportpályafutás kezdete lehet.

54 kg Kalderás Erika- Justine Morl Németország 23:11
Erika ellenfele is magasabb volt egy fejjel, azonban Erika kemény támadásait nem tudta megállítani. Menetről menetre törte össze a német lányt, aki több kétségbeesett támadást is indított, ám ezekből is rosszul jött ki.

A 4. versenynapon 5 versenyzőnk már a döntőbe jutásért küzdhet:

Junior:
70 kg Hegedűs Diána- Sally Carrig Írország

Ifjúsági:
48 kg Váry Lili- Svetlana Dmitrieva Oroszország
54 kg Kalderás Erika- Sarah Rostron Anglia
57 kg Nagy Kitti- Paulina Jakubczyk Lengyelország
81 kg Szatmári Petra- Dinara Shukeeva Oroszország

A mérkőzéseket a www.bokser.org oldalon élőben is lehet követni.

képgaléria
4. Női Junior és Ifjúsági EB
kapcsolódó versenyzők