2010.09.11 - Barbados VB- 2.nap

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Barbados VB- 2.nap

Az 1. nap izgalmai után Barbados a megnyitóünnepségen kitett magáért. Fergeteges fiestát varázsoltak a 2 ring közé. Megjelent a megnyitón az AIBA elnöke Ching-Kuo Wu, a Barbasos Ökölvívó Szövetség elnöke, Barbados Olimpiai Bizottság elnöke, Barbados Ifjúsági és Sportminisztere. A magyar női ökölvívó válogatott lassan megszokta a klímát és már nem  olyan kimerítő a hőség és a magas páratartalom, ami jellemzi a szigetet. Az ökölvívó lányok teljesen ráhangolódtak a versenyre maximálisan. Az 1. akadályokat sikeresen vették. Bokszolóinknak erős mezőnyben kell megmérettetniük magukat. A 2. nap 1 győzelemmel és egy vereséggel zárult.

A világbajnokság 2. napján 69 kg-os Nagy Bianka az újzélandi Chalmers Dawn ellen küzdött meg a 16 közé jutásért. Bianka hatalmas csatát vívott de nem sikerült a győzelem, a pontozás eredménye 7:12.

Nagy esélyesünk az olimpiai súlyban, 75 kg-ban  öklöző Kovács Mária a brazil Bandeira Andreiával mérkőzött meg a 16 közé jutásért, amit meg is nyert 7:5-re.

Szeptember 11-én mérkőznek:

 48 kg-ban Ancsin Katalin a spanyol Kelaya Zurine ellen lép a kötelek közé a nyolcba jutásért. (74. mérkőzés)

54 kg-ban Némedi-Varga Csilla az újzélandi Siona Fernandz ellen küzd meg a 8 közé jutásért. (80. mérkőzés)

60 kg olimpiai súlyban Pikács Mercédesz a tajpeji  Hsueh Chun Chiu ellen boxol a 16 közé kerülésért. (94. mérkőzés)

Az alábbi linken találhatóak a barbadosi világbajnokságon készült fotók, amelyet folyamatosan frissítek, feltöltöm további képekkel:

picasaweb.google.com/beatrixenator/NoiOkolvivoVilagbajnoksag2010Barbasos

 

Faragó Beatrix

 

képgaléria
Barbados VB- 2.nap