2011.04.24 - Antalya 2011.- Az első mérkőzés nap

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Az első nap eredményei


Vegyes eredménnyel zárult az első mérkőzés nap az I. Junior és Ifjúsági Női Ökölvívó Világbajnokságon. A 12.00-kor kezdődő programban szorítóba lépő Nagy Kitti (54kg) Lai An-Li (TPE) ellen húzott kesztyűt, hogy bekerüljön a legjobb nyolc közé. Nagy határozott kezdéssel rögtön magához ragadta az irányítást és már az első menetben 4 pontos vezetésre tett szert. A junior nyíregyházi lány balegyeneseivel a következő két menetben is rendre talált, így előnyét folyamatosan növelve végül 24:12 arányú pontozással nyerte a mérkőzést. Következő ellenfele az ír Shannon Power lesz, a mérkőzésre 27.-én kerül sor.

 

Délután került sorra az ifjúsági korcsoportos bokszoló Pesti Beatrix. A 75kg-os kategóriában a német Scheurich Sarah-val mérte össze tudását. Beatrix nem tudott közel kerülni a lényegesen magasabb, atletikus felépítésű némethez, aki hosszú egyeneseivel megelőzte a kőszegi lány támadásait. A második menetben két tiszta találatot követően is számolni kezdett a bíró Pestire majd a mérkőzésen döntőfölényt hirdetett.

 

25.-én sűrű lesz a programja a magyar csapatnak, hiszen öt versenyzőnknek kell megküzdenie a továbbjutásért.

 

A 12.00-kor kezdődő programban:

 

1. 54kg  Niu Lili (CHN) – Kalderás Erika

 

6. 57kg Voroblevska Halyna (UKR) – Csombor Vivien

 

8. 64kg Bengernó Viktória – Bauderlique Lea (FRA)

 

16.00-kor kezdődő programban:

 

3. 48kg Chimoto Mizuki (JPN) – Váry Lili

 

9. 60kg Vetró Gabriella – Berghult Patricia (SWE)

 

Szuknai Zsuzsanna

képgaléria
Antalya 2011.- Az első mérkőzés nap Antalya 2011.- Az első mérkőzés nap Antalya 2011.- Az első mérkőzés nap Antalya 2011.- Az első mérkőzés nap Antalya 2011.- Az első mérkőzés nap