2015.05.19 - Tajpej 2015. 3. nap

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Tajpej 2015

3. Junior és Ifjúsági Női Ökölvívó VB

Újabb 2 győzelmet zsebelt be a magyar csapat, de így is volt egy kis hiányérzetünk a nap végére. A mérkőzések eredménye részletesen:

Juniorok:


46 kg Károlyi Gabriella-Emi Mari Todorova Bulgária 0:3
Gabi nem tudott úrrá lenni a nagy izgalmán, ezért sokkal passzívabb volt, mint szokott. A nem éppen akciódús mérkőzés végül sima bolgár győzelmet hozott. Gabi még fiatal, biztosak vagyunk benne, hogy egy kis rutint szerezve szép eredményeket fog még elérni.

52 kg Nagy Angéla-Lin Chiao Ling Tajpej TKO 2 menet
Angi viszont nem izgult, csak bement és tette a dolgát! Tisztán hozta a tőle elvárt harciasságot, és folyamatos, akaratos bunyójával a második menet vége előtt be is fejezte a mérkőzést. Angira indiai ellenfél vár szerdán, az a mérkőzés már éremért megy!

Ifjúsági:

48 kg Kalmár Beatrix-Sarantsetseg Osomaa Mongólia 0:3
Betti jó felfogásban bokszolt, a tavalyi EB-hez képest sokkal tudatosabb és érettebb volt a munkája. Sajnos még mindig hiányzik egy kis ütőerő, így hiába talált többször is, nem tudta megállítani mongol ellenfelét.

51 kg Viglási Alexandra-Chang Yuan Kína 0:3
Alexandra a VB egyik sztárjával került szembe. Chang Yuan világbajnok és az ifjúsági olimpiát is megnyerte a tavalyi évben. Szandi nagyon fegyelmezetten bokszolt, minden dicséretet megérdemel. Habár a mérkőzés elment, a magyar lány nem könnyítette meg a világsztár dolgát!

57 kg Mezővári Kinga-Iordache Angela Románia 1:2
Ez volt az egyik legbosszantóbb meccs számunkra, mivel Kinga egy sima győzelmet engedett át a román ellenfelének. Nem akciózott, egy-egy ütéssel operált, keveset nyújtott sajnos. Kár ezért a mérkőzésért.

60 kg Takács Tímea-Biloshytska Anastasia Ukrajna 2:1
Timi végre visszahozta a jókedvünket. Az utolsó magyarként ringbelépő magyar versenyző igazi vadmacskaként esett neki ukrán ellenfelének. Hiába próbálkozott mindennel, Timi folyamatos támadásai teljesen felőrőlték az ukrán lányt, így Timi szerdán már éremért bokszolhat.

Sajnos a bírói gyengeségek már a VB szintjére is eljutottak. Olyan különböző eredmények születnek, amit nehéz bármilyen racionális okkal magyarázni. Timi meccsén az egyik bíró minden menetet az ukránnak adott, a másiknál meg 40:32-re győztünk! De több mérkőzésen is születtek hasonló eredmények.

A 4. versenynapon egy versenyzőnk érdekelt, a junior 63 kg-os Gáll Bernadett bokszol az orosz Karina Ivanova ellen. A mérkőzés győztese már biztos érmes lesz.





 

képgaléria
Tajpej 2015. 3. nap