2011.02.07 - Szórakoznak a koreaiak Belinszky Krisztinával.

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Szórakoznak a koreaiak Belinszky Krisztinával


A nemzetközi női ökölvívás egyik legeredményesebb alakja, a hatszorosan is megkoronázott világelső Belinszky Krisztina nem lehet boldog, hiszen többszöri időpont módosítás / tologatás után az elmúlt héten ismét lemondták a Ji-Hyun Park (12 győzelem – 2 vereség) elleni, február végi koreai vb-mérkőzését. A koreai szervezők eléggé nevetséges indokkal, miszerint száj és körömfájás járvány miatt nem lehet rendezvényeket tartani az ázsiai országban, lemondták a küzdelmet, és halasztották (ismét) március végére.
-Bementünk a Koreai Magyar Követségre, és ott kérdeztük meg, hogy tényleg nem lehet beutazni, meg tényleg van-e rendezvény tilalom. Szinte nevetve mondták, hogy van ilyen járvány az országban, de ez semmilyen rendezvényt nem érint, és erre nem lehet hivatkozni. – nyilatkozta Belinszky Krisztina, aki még hozzátette, hogy három aláírt szerződése is van, mivel eddig kétszer is megváltoztatták az időpontot.

Krisztinában értelemszerűen felmerült, hogy a koreaiak megijedtek tőle, hiszen az eddig megszerzett világbajnoki övei önmagáért beszélnek, s talán ezért packáznak vele. A magyar bajnoknő mindezek ellenére optimista, elmondása szerint az a lényeg, hogy van egy időpont, amire lehet készülni.

A kellemetlen eseménysorozat mellett Belinszky Krisztina egy igen-igen pozitív fejleményről is beszámolt a monokli.com -nak. Körvonalazódik ugyanis május végi, hazai rendezvény is, mely a budapesti Pólus Centerben realizálódhat, s amin az IronBox Promotion tehetségei is megmutathatják majd a tudásukat. A főmérkőzés természetesen Krisztináé lesz, aki a WBO alelnök Kovács „Koko” István segítségével a világszövetség „atomsúlyú” (ez a legkisebb kategória) vb-övéért küzdhet. „Koko nagyon segítő kész volt, nagyon örülünk, hogy egy ilyen komoly címért bokszolhatunk” – mondta Krisztina.

Forrás: www.monokli.com

 

képgaléria
Szórakoznak a koreaiak Belinszky Krisztinával.