2009.12.03 - Belinszky Krisztina újabb vb öv tulajdonosa

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Belinszky Baby Krisztina a WIBF és a GBU világbajnoka!

A kuzdoter.com írását idézzük:

Belinszky Krisztina, újabb két övvel gyarapította gyűjteményét, hisz egy fantasztikus mérkőzésen, a világ elitjéhez tartozó, Sarah Goodsont győzte le imponáló magabiztossággal, 100-90-s pontozással.
Amennyiben most valaki azt gondolja, hogy ez sima mérkőzés volt, az jól gondolja, de nem azért mert az ellenfél gyenge volt. Erről szó sincs, sőt, véleményem szerint Kriszti még sosem küzdött ennyire kellemetlen és emellett kiváló boksztudással rendelkező ellenfél ellen. Sarah minden trükköt bevetett, amit csak lehetett, használta a könyökét, sőt szinte minden akciójában benne volt, és ez nagyon veszélyessé tette a mérkőzést, hisz a könyök, kemény fegyver, súlyos sérülést okozhat. Mindamellett, minden helyzetből ütött, és igazán az utolsó pillanatig küzdött. Kriszti, az első két menetben, n agyon nekiment, de a sok könyök miatt váltott, s okosan rengeteg balkezes ütést indított, amelyek rendre be is találtak, s ez nem csak feltartotta az ellenfelét, hanem egy kicsit át is alakította az arcát. Sarah az ötödik menettől már jól láthatóan magán viselte, a Belinszky féle sminkelési technika színeit, hisz a jobb szeme alatti duzzanat, már kékes pirosa színeken játszott, de ez nem zavarta meg abban, hogy a szünetekben jelezve frissességét, Manilai népi tánclépéseket mutasson be. Azt gondolom, Sarah jó példája az amerikai stílusnak, hogy minél rosszabbul állunk, annál többet színészkedünk. A vége azért színészkedés ide, vagy oda nem lehetett kétséges Belinszky Krisztina egyhangú pontozással, minden menetet megnyerve lett a győztes és ezzel a WIBF és GBU minimum súlyú világbajnoka.

Belinszky Kriszta győzelmét Érd városának polgármestere T. Mészáros András is egy csodálatos kristály kupával ismerte el.

A fő mérkőzésig sem unatkoztunk, sőt elmondhatjuk, hogy ez a nap Érden csak az ökölvívásról szólt. Tizenöt pár amatőr ökölvívó köztük, négy pár nő mutathatta meg tudását a közönségnek, vívtak bemutató mérkőzéseket.

A párosítások:

1. Zsiga Melinda (Ironbox) vs Erdős Krisztina (Gyöngyös) 57 kg, 4x2 perc

2. Dobrádi Csilla (Gyöngyös) vs Vitális Mónika (Box-Barátok Klubja) 46 kg, 4x2 perc

3. Nagy Katalin (Ironbox) vs Ferenci Claudia (Szlovákia) 53 kg, 4x2 perc

4. Horváth Alexandra (Ironbox) vs Erdős Marian (Gyöngyös) 57 kg, 3x1,5 perc
 
A HAMAF ALL-STYLE PRI Thai-Kickbox országos bajnoki címért:

1. Tóth Anita (Komlói Kick-box SE.) vs Kiss Varga Bettina (T.M.T.Kick-boxing Pécs) 57 kg, 4x2 perc

képgaléria
Belinszky Krisztina újabb vb öv tulajdonosa Belinszky Krisztina újabb vb öv tulajdonosa Belinszky Krisztina újabb vb öv tulajdonosa
kapcsolódó versenyzők