2009.11.21 - Belinszky Krisztina gálája

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Belinszky "Baby" Krisztina címmérkőzése

Az érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola Sportcsarnoka ad helyszínt az IronBox Promotion november 28-án, 16 órától sorra kerülő gálájának. A fővédnökök T. Mészáros András polgármester, és az iskola igazgatója, Maitz Ferenc. Az Érd Tv mellett a Fix Tv stábja veszi fel a mérkőzéseket.

Az est főmérkőzését Belinszky "Baby" Krisztina bokszolja az Amerikában élő, de Fülöp-szigeteki Sarah "Thrilla" Goodson ellen. A mérkőzés tétje a GBU illetve a WIBF szervezet 102lb (46,2kg)övei. A dolog érdekessége, hogy Sarah Goodson volt a WIBF szervezet korábbi világbajnoka ebben a súlycsoportban.

A főmérkőzés előtt több amatőr női mérkőzésre is sor kerül.
Elsőként a Magyar Bajnokságon harmadik helyezést elért Zsiga Melinda bokszol, a szintén Ironboxos, és a Magyar Bajnokságon második helyezést elért Horváth Alexandra ellen. A lányok bemutató mérkőzést bokszolnak, de mindketten szeretnének bizonyítani az Érdi közönség előtt.
Majd egy szintén bemutató jellegű mérkőzéssel tér vissza Nagy Katalin, aki immár az Ironbox színeiben osztja a pofonokat. Ellenfele a profik táborából érkezik, a Szlovák Ferenci Claudia. Claudia sok profi mérkőzéssel a háta mögött, nagy tapasztalattal rendelkezik. Mivel ez a mérkőzés is bemutató lesz, eredmény hirdetés nem lesz ugyan, de Kata is szeretne bizonyítani, ezáltal izgalmas mérkőzés várható.
Ezt követően a 46 kg-os Magyar Bajnok Dobrádi Csilla bokszol a BBK-s Vitális Mónikával.
Egy női Thai-Kickbox Országos Bajnoki címmérkőzés következik a sorban, érdekessége,hogy Tóth Anita az amatőr bokszolók között is jó helyezéseket ért el. Ellenfele a pécsi Kis Varga Bettina, 2x Thaibox Országos Bajnok, aki a tavalyi olaszországi csapattalálkozón tagja volt az amatőr női ökölvívó válogatottnak.

Tehát a párosítások:
Zsiga Melinda- Horváth Alexandra
Nagy Katalin- Ferenci Claudia
Dobrádi Csilla- Vitális Mónika
Tóth Anita- Kis Varga Bettina


Nagyon sok jó mérkőzés várható,mindenkit szeretettel várnak a rendezők!

Info: Ironbox Promotion

képgaléria
Belinszky Krisztina gálája Belinszky Krisztina gálája
kapcsolódó versenyzők