2009.06.12 - Uniós EB keret

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Uniós EB, Bulgária

2009. június 23-28.-a között Pazardjikban (Bulgária) rendezik meg az Európai Uniós Országok Női Ökölvívó Bajnokságát, ahol hét női versenyzőnk fog szorítóba lépni.

46 kg Csapó Ágnes GYAK, Gyöngyös
48 kg Csík Mónika NYVS,Nyíregyháza
51 kg Mizsei Vivien KKF,Kiskunfélegyháza
54 kg Némedi Csilla SGY,Sopron
64 kg Csejtei Csilla HVS,Szombathely
75 kg Ducza Anita NYVS,Nyíregyháza
81 kg Kovács Mária PVS,Pécs


Míg a fiúk június 2-a óta a Tatai Edzőtáborban készülnek az Uniós EB-re, addig a lányok mindezt otthon teszik, mert sajnos nekik már nem maradt hely a táborban. Vecsésen és Kiskunfélegyházán adódott lehetőség 7 napos edzőtáborozásra, azonban ezek önköltségesek, így az olcsóbb ár miatt Kiskunfélegyháza lett a befutó. A kluboknak kellett kifizetni a tábor költségeit, amit szerencsére mindegyik klub vállalt. Itt szeretnénk köszönetet mondani Ladányi Endrének és Varga Istvánnak a szervezésben nyújtott segítségéért.

Hallani olyan véleményeket, hogy az Uniós EB semmit sem ér, és csak arra jó, hogy a lányok nyaraljanak, ennek azonban ellentmond az a tény, hogy a fiúk 3 hetes edzőtáborozással készülnek ugyanerre a versenyre. Valószínűleg ezen vélemények miatt lépett vissza az edzőtábor finanszírozásától a tavalyi magyar bajnokságon elárverezett bokszkesztyű felajánlója.

Reméljük, hogy a kialakult állapot és a körülmények ellenére a lányaink jó eredménnyel, érmekkel térnek haza a versenyről.

 

Hajrá Magyarok!

 

womanbox.hu

 

képgaléria
Uniós EB keret