2017.12.14 - Katie Taylor vs Jessica McCaskill

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Katie Taylor (8-0-0) vs Jessica McCaskill (5-2-0)

Kemény 10 menetet hozott a WBA övért folytatott csata. A kihívó McCaskill előre közölte, hogy nem feltartott kézzel fog ringbe lépni, és ezt be is tartotta. A duracell nyusziként pörgő, kellemetlen bunyós ellen minden rutinjára szüksége volt Taylornak. Míg Taylor bunyója esetenként fásultnak tűnt, addig McCaskill igazi energiabomba volt végig a meccs folyamán. Taylor többször is kénytelen volt fogásba menekülni, ezért egy ízben meg is intették. McCaskill dinamikájához nem társult különösebben nagy taktikai tudás, így Taylor ki tudta bokszolni. Az amerikai lány harcosságának köszönhetően a közönség jól szórakozhatott, érdemes volt éjfélig fennmaradni ezért a meccsért.

Taylor pontozással nyerte a mérkőzést (97-92, 97-92, 98-91).

Katie Taylor az amatőrök között olimpiát nyert (London 60 kg), mellette 5 VB és 6 EB aranyat is bespájzolt. Ha sikerül fejben is átállnia a 10 menetekre, akkor a profik között is fel fog jutni a csúcsra könnyűsúlyban (135 font-61,23 kg).

Kedden egy másik volt olimpikon, az orosz Elena Saveleva is megszerezte harmadik profi győzelmét, miután a 6. menetben TKO győzelmet szerzett a veterán ukrán Oksana Romanova ellen.

képgaléria
Katie Taylor vs Jessica McCaskill Katie Taylor vs Jessica McCaskill