2017.12.07 - 3 volt olimpikon is ringbe lép egy héten belül!

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

3 az olimpikon kislány!

December második hétvégéje is tartogat még érdekes mérkőzéseket. Egy kis előzetes 3 volt olimpikon mérkőzéseihez.

December 9. Madison Square Garden Theater, New York, USA

Mikaela Mayer USA (2-0-0) vs Nydia Feliciano USA (9-8-3)

Mikaela 9 év amatőr bunyó után váltott. Rióban 60 kg-ban szerepelt az amerikai válogatottban. Első meccsét megnyerte Jennifer Chieng ellen, a második körben viszont alulmaradt az orosz Anastasia Belyakovával szemben, így érem nélkül zárta az olimpiát. Első két profi meccsét TKO-val abszolválta, most egy fokkal rutinosabb ellenfél vár rá, de ez még sem az a szint, ahová ő készül. Az összecsapásuk a Lomachenko-Rigondeaux gála egyik felhozó mérkőzése lesz.

December 12-én egy másik volt olimpikon (London 2012), az orosz Elena Saveljeva is ringbe lép Finnországban, Elena is a harmadik profi mérkőzésére készül, az ellenfelét egyenlőre nem nevezték meg.

December 13. Park Hotel, Sheffield, Anglia

Katie Taylor Írország (7-0-0) vs Jessica Mc Caskill USA (5-1-0) WBA világbajnoki címmérkőzés

Katie Taylort biztos többen ismerik: London olimpiai bajnoka, többszörös VB, EB győztes, egy időben az AIBA női reklámarca is volt. A kevésbé sikeres riói olimpia után vette le a fejvédőt. Eddigi profi karrierje makulátlan.

Jessica McCaskill neve nem igazán ismerős a számunkra, de biztos, hogy nem feltartott kézzel fog ringbe lépni a volt bankár kisasszony. McCaskill 26 amatőr mérkőzés után (közte egy Gloden Glove arany) váltott profira, és a második meccsén elszenvedett fiaskón (4 menetben pontozásal alul maradt a debütáló Katonya Fischerrel szemben) kívül folyamatosan hozza a meccseket. Agresszív stílusát kimondottan díjazza az amerikai közönség.

McCascin jelenleg a 4. a világranglistán 108 ponttal, Taylor pedig a második helyen áll 116 ponttal.

 

képgaléria
3 volt olimpikon is ringbe lép egy héten belül!