2016.09.18 - Ordu 2016 előzetes

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Ordu 2016

A mai napon elutazott a női válogatott a VI. Női Junior és Ifjúsági EB-re. A verseny a törökországi Ordu városában kerül megrendezésre szeptember 19-27. között.
A versenyen 6 ifjúsági és 9 junior versenyzőnk vesz részt. Az eddigi 6 kontinentális viadal közül csak a 2011-es Orenburgi EB-n nem indult a magyar csapat, a többi versenyről mindig éremmel tértek haza a lányok. A versenyt megelőzően 3 hetes felkészülésen vettek részt a lányok Tatán. Az ott elvégzett munka alapján, és a magyar lányok harcosságát ismerve biztos, hogy most is érmekkel térnek haza a Vadmacskák! Az előzetes információk alapján 170 fő körül várható az indulói létszám, innen indul az éremhalászat.

Az EB-n debütál a női válogatott 2 új edzője is, Kovács Mária és Ancsin Katalin, akik nincsenek könnyű helyzetben, hiszen csak pár héttel az EB előtt kapták meg a kinevezésüket, így versenyhelyzetben még nem volt alkalmuk tesztelni a csapatot. A versenyzőként szerzett rutinjuk átfogja segíteni őket ezen a problémán, innen is sok sikert kívánunk nekik az új szerepkörben. Csapatvezetőként Balzsay Károly is a csapattal utazott, ők hárman jól ismerik egymást.

A magyar csapat:
Ifjúságiak:
51 kg KÁROLYI Gabriella
54 kg NAGY Angéla
64 kg PAPP Dorina
69 kg BUDAI Vivien
81 kg PALLÁS Szimonetta
+81 kg JUHÁSZ Adrienn
Juniorok:
46 kg VALKÓ Vivien
48 kg LAKOTÁR Hanna
50 kg UHRIN Csenge
52 kg KONDÁKOR Emília
54 kg FINESZ Kamilla
57 kg OLÁH Henrietta
60 kg HÁMORI Luca
63 kg VILLÁS Veronika
70 kg PETROVICS Gabriella

Kísérők:
BALZSAY Károly edző, csapatvezető
KOVÁCS Mária edző
ANCSIN Katalin edző
VARSÁNYI Áron edző
DOLMÁNYOS József bíró
MAKOCSAI Sándor gyúró
 

képgaléria
Ordu 2016 előzetes