2016.05.19 - 2016 Női VB, Astana. Az első nap programja

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Női Ökölvívó Világbajnokság 2016
Kazahsztán, Astana
2016 május 19-27.

Az első nap programja

Délután 2 órakor kezdetét veszi a világbajnokság, ahol 3 olimpiai súlyban az olimpiai kvalifikációért is küzdenek a lányok.
Az első napon 2 magyar versenyző lép ringbe. Ancsin Katalin nyitja meg a világbajnokságot, mivel első párként lép a szoritóba, Takács Tímea pedig az esti programban az utolsó pár lesz.51 kg (49 induló) Ancsin Katalin-Almanzare de Leon Dominikai Köztársaság
A magyar csapat egyik legrutinosabb versenyzője Ancsin Kata. Ellenfele még nagyon fiatal, elsőéves felnőtt versenyző. A 2015-ös Női Ifjúsági VB-n Tajpejben bronzérmet szerzett, de nem a legerősebb ágon jutott el odáig. Kata rutinja elég lesz a győzelemhez?


60 kg (47 induló) Takács Tímea-Valerian Spicer Dominika
Timi elsőéves felnőtt, a tavalyi ifi VB bronzéremmel hívta fel magára a figyelmet. Ellenfele az Angliában született, és ott élő Spicer. Anyja dominikai, ezt kihasználva lett válogatott. Számos kontinentális versenyen látthatuk a 36 éves versenyzőt, ott volt a Queens Cup-on, a Nation Cup-on és a Boxam Tornán is. Kiemelkedő eredménnyel eddig nem büszkélkedhet, reméljük a Jejui VB-hez hasonlóan most is az első körben búcsúzik.

 

képgaléria
2016 Női VB, Astana. Az első nap programja