2015.08.18 - Női Junior és Ifjúsági EB, Keszthely 2. nap

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Junior és Ifjúsági Női Ökölvívó EB 2015

A második versenynapon 5 magyar lány lépett ringbe. A két ifjúsági versenyző nem tudta kiharcolni a továbbjutást, azonban a juniorok remekeltek.

54 kg Endre Krisztina-Olena Karpiuk UKR 3:0
Kriszta nagy csatában szerezte meg első nemzetközi győzelmét, ami már biztos érmet jelent a kiskunfélegyházi lánynak. A sok ütésváltásban Kriszta találatai voltak a tisztábbak és hangsúlyosabbak, ez döntött a javára.

63 kg Gáll Bernadett-Olivia Hussei ENG 3:0
Berni nagyon fegyelmezetten bokszolt, így győzelme nem forgott veszélyben. A magasabb angol lány menetről menetre fogyott el a soproni lány találataitól.

66 kg Petrovics Gabriella-Valentina Iordache Románia 2:1
A kaposvári lánynak ez volt az első nemzetközi mérkőzése, és rögtön egy verekedős, sokat szabálytalankodó ellenfelet fogott ki. A román lány az első menetben a földre vitte és meg is harapta a magyar versenyzőt. Szerencsére Gabi felülkerekedett a kezdeti nehézségeken és a végére sikerült megszereznie a győzelmet.

Ifjúsági:

54 kg Róka Vanessza- Khazhikhanova Kafsarat RUS 0:3
Sajnos szerencsétlen volt a sorsolása a soproni lánynak, hiszen rögtön az első körben orosz ellenfelet kapott. Vanessza küzdött tisztességgel a nem túl tisztán bokszoló Kafsarat ellen, azonban nem sikerült megszereznie a győzelmet.

69 kg Cseri Gitta- Ruta Sutkute Litvánia 0:3
Nagyon bíztunk a szegedi lány győzelmében, hiszen alig egy hónapja a szerbiai Golden Glove döntőjében a magyar lány kezét emelték fel. Azonban a litván lánynak sikerült revansot vennie, így fájó vereséget szenvedtünk ebben a súlycsoportban.

A keddi magyar mérkőzések:

Juniorok:
48 kg Kondákor Emília Cecília- Gedykit Zeynep Törökország
52 kg Nagy Angéla- Valeria Rodionova RUS
60 kg Villás Veronika- Olexandra Kharytoniuk UKR

Ifjúsági:
64 kg Kiss Tünde- Marion Ensfelder FRA

képgaléria
Női Junior és Ifjúsági EB, Keszthely 2. nap