2015.01.14 - 4. Nations Cup 2. nap

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

4. Nation Cup, Szabadka, Szerbia
2015. január 11-16.

Két junior versenyzőnk a döntőben!

A második versenynapon beindult a nagyüzem a magyar csapat számára. 8 mérkőzésen is érdekeltek voltunk. Habár győzni csak két meccsen sikerült, a lányok nem vallottak szégyent, a legtöbb mérkőzésen igazi vadmacskaként küzdöttek.

Junior

46 kg Károlyi Gabriella-Sharma Anjali India 0:3
A két hasonló vérmérsékletű lány pörgősen kezdett, Gabi egy pillanatra sem hagyta pihenni indiai ellenfelét. A harmadik menetre teljesen el is fáradt, így összességében jogos indiai győzelem született.

57 kg Solymosi Annamária-Dusembayeva Adela Kazahsztán TKO 1m
Sajnos Anna megint nagyon nyitott védekezéssel kezdte a menetet, aminek olyan orrvérzés lett a vége, hogy az orvos már az első menetben véget vetett a viadalnak. Kár érte, mert így nem tudott kijönni Anna harcossága.

48 kg Kondákor Emília-Uhrin Csenge 3:0
A sorsolás szeszélye folytán a két magyar lány egymás ellen bokszolt. Emi és Csenge nagy csatát vívott, a bírók a szoros mérkőzésen a kanizsai lányt látták jobbnak.

52 kg Nagy Angéla-Tokas Riya India 2:1
A kezdő magyar lány nagyon szoros csatában szerezte meg a győzelmet. Óriási szíve van a hajdúhadházi versenyzőnek!

60 kg László Henrietta-Muskan India 0:3
Heni is még kezdő, talán ezért is nagyon tisztelte ellenfelét. Az első menetben a második számolás után kivettük a magyar lányt. Az érdi kislánynak biztos tanulságos volt a Tatán eltöltött egy hét, és a verseny.

Ifjúsági

51 kg Viglási Alexandra-Abdimanapova Mahabat Kazahsztán 0:3
Szandi az első napon nagyon kihajtotta magát, nem sikerült teljesen regenerálódnia a következő összecsapásra. Az első két menet simán el is ment, a végére találta el a ritmust, de fordítani már nem tudott.

60 kg Kiss Marietta-Siwi India 1:2
Az egri lány olyan harcosan esett neki ellenfelének, mintha az egri várat védené. Ami tudásba hiányzott, azt a szíve pótolta. Akár az ő kezét is felemelhették volna a végén!

75 kg Szokol Fanni-Reid Chantelle Anglia 0:3
A mai napon Fanni a tudása alatt teljesített. Nem hitt magában, nem hitt abban hogy győzhet. Fanninak olyan keze van, hogy teljesen mindegy ki az ellenfél. Ha ezt elhiszi, nem lesz előtte lehetetlen.

A szerdai versenynapon 1 versenyzőnk lép ringbe:

Ifjúsági 64 kg Papp Dorina-Aakanksha India

képgaléria
4. Nations Cup 2. nap