2014.09.07 - Szilézia Kupa 2.nap

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

IX. Szilézia Kupa
Lengyelország, Gliwice 2014. szeptember 4-7.
 

Taroltak a Vadmacskák!
 

A második napi eredmények.

A szombati versenynapon is 8 versenyzőnk lépett ringbe. A junioroknál 6 döntőben 7 magyar lány lépett ringbe. Igen hét, mivel a 63 kg-os döntőben két magyar lány csapott össze.
Összeségében a kicsik 5 aranyérem mellett 2 ezüst és 1 bronzérmet szereztek. A legjobb junior különdíját a Varjú Boksz Klub versenyzője, Viglási Alexandra kapta meg.

Az eredmények:

46 kg Kalmár Beatrix-Komudzinska Patrycija POL
Betti megismételte az elődöntőben mutatott jó teljesítményét, ezzel megnyerve a tornát.

50 kg Nagy Angéla-Huczek Dominika POL
Anginak ez volt az első meccse. Harcossága dicséretet érdemel, végig ő támadt a három menetben. Ha egy kis rutint szerez, nagyon kellemetlen ellenfele lesz bárkinek.

52 kg Viglási Alexandra-Antczak Natalia POL
Alexandra ezen a meccsen is a megszokott harcos stílusban küzdött. Megérdemelten kapta meg a győzelme után a legjobb juniornak járó különdíjat.

57 kg Solymosi Annamária-Dabrowska Weronika POL
Annamari döntője ugyanolyan szoros volt, mint az elődöntő. A magyar lány találatai hangsúlyosabbak voltak, ez döntött az ő javára.

63 kg Kiss Tünde-Gáll Bernadett
A magyar döntőt Tünde kezdte jobban, azonban ahogy fáradt, úgy jött fel a soproni Gáll Berni, és a végén megszerezte a győzelmet a teljesen elfáradt halásztelki lány ellen. Színvonalas mérkőzés volt, mindkét lány dicséretet érdemel.

75 kg Szokol Fanni-Plawcka Weronika POL
Fanni az EB-n kikapott a lengyel lánytól, ezért nem jutott akkor a döntőbe. Az hogy most hazai pályán sikerült megvernie, szerintem mindent elmond a mérkőzésről.

A juniorok után a felnőtteké volt a ring. Az esti programban 2 versenyzőnk küzdött a döntőbe jutásért. Az hogy ez nem sikerült, nem csak rajtuk múlt.

51 kg Váry Lili-Wicherska Ewelina POL 1:2
Wicherska a májusi EB-n 54 kg-ban volt ezüstérmes, most 51 kg-ban indult. Lili szépen felvette vele a harcot, az első két menetet tisztán nyerte is, azonban ellenfele ugyanazt az
MMA stílust képviselte, mint előző nap Nagy Kitti ellenfele. A lengyel bíró ebben partner volt, így igencsak fájt a magyar lány tarkója a meccs végére. A pontozóbírók 2:1-re adták a
lengyel lánynak a meccset.

64 kg Nagy Bianka-Siwa Kinga POL 1:2
Amikor láttuk hogy harmadszor is ugyanazt a bírót kapjuk meg, mint az előző két felnőtt lánynál, már tudtuk hogy mire számíthatunk. A lengyel lány több könyökütést, tenyerest is
bevitt, fejelt, azonban ezeket a bíró nem nagyon vette észre. Annál éberebb volt, ha Biankáról volt szó! Bianka mindezek ellenére szépen megoldotta a feladatot, amit a szoros
2:1-es eredmény is mutat.

A vasárnapi döntőkben 3 magyar érdekeltségű mérkőzés lesz.

Ifi 60 kg Tar Flóra-Svetlana Kreshchik UKR
Ifi 64 kg Takács Tímea-Eliza Poniedzialek POL
Elit 75 kg Szabó Luca-Fidura Lidia POL



 

képgaléria
Szilézia Kupa 2.nap