2013.12.18 - Szatmári Petra az év ökölvívója!

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Harcsa Zoltán és Szatmári Petra az év ökölvívói
 

A hazai szakszövetségek 1964-óta minden évben eldöntik, hogy a sportágukban kik az év legjobbjai. Idén 47 sportág vezetése válaszolt az MTI sportszerkesztőségének megkeresésére, köztük a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) is.

Az ökölvívó szövetség vezetése az idén Eb-bronzérmes, vb-5. Harcsa Zoltánt (Szántó Imre tanítványa, Unió Sport Kispest SE) a férfiaknál, míg a nőknél az ifjúsági világbajnok Szatmári Petrát (Gálos Tamás tanítványa, Felsővárosi Ökölvívó SE Baja) nevezte meg legjobbnak.


 "Megtiszteltetésnek tartom a kitüntető címet, hogy engem választottak az év női ökölvívójának. Igyekszem a jövőben is minden erőmmel, és igyekezetemmel a legjobbat nyújtani. Köszönöm mindenkinek, aki erre a címre javasolt!" - mondta Szatmári Petra, Baja város büszkesége.

A MÖSZ történetében először történt, hogy utánpótlás női versenyző kapja ezt a kitüntető címet. Ez a cím Petra mellett az egész feltörekvő új generáció elismerése is, akik évek óta keményen küzdenek, és szállítják az eredményeket a nemzetközi versenyekről. Petra most ennek a korosztálynak lett a zászlóshajója.

Gratulálunk mindkét versenyzőnek!

szöveg: MÖSZ / Felix Promotion/ womanbox.hu

képgaléria
Szatmári Petra az év ökölvívója!