2013.05.02 - Elmarad az utánpótlás EB?

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés


 Bizonytalanná vált a Női Junior és Ifjúsági Ökölvívó EB!

A Francia ökölvívó Szövetség levélben jelezte az EUBC-nek, hogy financiális okokra hivatkozva nem tudják megrendezni az 5. Női Junior és Ifjúsági Ökölvívó EB-t. Az eredeti tervek szerint az EB szeptember 1-8. között lett volna a francia Romorantin városban. Falcinelli, az EUBC Elnöke most levélben fordult a nemzeti szövetségekhez, hogy jelentkezzenek a kontinentális bajnokság megrendezésre. Határidőnek május 15-ét határozta meg. Az új kiírásban az európai szövetség a verseny rendezésére a szeptemberi hónap első felét jelölte meg, de ha a májusi határidőig nem sikerül új rendező országot találni, a szeptemberi dátum tartása bajos lehet.

Korábban az olasz szövetség lépett vissza a Női Junior és Ifjúsági Világbajnokság megrendezésétől, így a május 15-25 közötti  időpontra kiírt verseny pontos helye és időpontja egyformán kétséges, mivel a mai napig nem találtak új rendező országot.

Jelenleg az egyetlen biztos verseny a lányoknak a MÖSZ által szervezett EU Bajnokság, amelynek Keszthely ad otthont július 1-7. között. Mivel az EU Bajnokság idén először junior, ifi és felnőtt kategóriában is megrendezésre kerül, a fent említett versenyek bizonytalansága miatt az utánpótlás kategóriában nagyszámú nevezésre lehet számítani.

képgaléria
Elmarad az utánpótlás EB?