2013.01.30 - Womanbox Női Pofonparty

Vissza a kezdőoldalra
hozzászólások a hírhez
2013.02.08 06:53mester
Bocsi,hogy most jelzek de nem volt jó az internet,három fővel. Dóra Boksz Club, Győr. Lányok névsora: Dittrich Éva 54kg szül.1996 Kaszás Katalin 63kg szül.1995 Szeibert Lilla 54kg szül.1989
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés


 Womanbox Női Pofonparty Vecsésen!

Elég rosszul indult ez az esztendő a női szakág részére, hiszen már január első napjaiban azzal kellett szembesülnünk, hogy a női ökölvívókat kizárták a Bizalom Kupasorozat 2013-as versenyeiről. Mivel a legtöbb fővárosi és környékbeli klubnak ez volt az egyetlen lehetősége a női ökölvívók ringbe lépésére, így-annak ellenére, hogy 2012-ben olimpiai sportággá vált- tovább romolhat a szakág helyzete.

Természetesen mi szeretnénk ezt a folyamatot megfordítani, így keressük a lehetőségeket a lányok versenyeztetésére. Szerencsére több klubvezető is megkeresett, és felajánlotta, hogy szívesen rendez Pofonpartikat, ennek első lépése a február 9.-én szombaton Vecsésen megrendezésre kerülő Womanbox Pofonparty.  Az UTE mellett Székesfehérvár, Nyíregyháza, Szeged és Baja is jelezte rendezési szándékát, így várhatóan ezeken a helyeken is lesz lehetőségünk ringbe lépni. További terveink között szerepel egy Bizalom Kupához hasonló sorozat beindítása is a "gyengébbik nem" részére, addig is ezek a Pofonpartik csökkenthetik a krónikus meccshiányt.

Meghívó

Womanbox Női Pofonparty

2013. február 9. Szombat

Helyszín: Vecsés SE Ökölvívó terem
Cím: 2220 Vecsés, Kálmán utca 18.

Mérleg és sorsolás: 9-10 óra között

Mérkőzések kezdete: 11 órától folyamatosan

A mérkőzések az University Boxing Clubban megszokott módon lesznek lebonyolítva.

Résztvevők: A rendezvény minden korosztály számára nyitott. Várjuk serdülő korú lányok jelentkezését is, mivel szeretnénk nekik is lehetőséget adni edzőmérkőzésre.

A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Előzetes jelentkezést az info@womanbox.hu címre lehet elküldeni.

További információ:
Seres Attila 06 30 9665-038

 

képgaléria
Womanbox Női Pofonparty
kapcsolódó hírek