2012.12.25 - 2. Nations Cup

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

2. Nations Cup 2013.01.08-12

A 2012-es évben rendezték meg első alkalommal a vajdasági Zomborban a Nations Cup elnevezésű női nemzetközi viadalt, ahol a magyar csapat igazán népes táborral, 20 fő versenyzővel vett részt. Az eredmények sem maradtak el, hiszen lányaink 4 aranyérem, 3 ezüst és 9 bronzéremmel lettek gazdagabbak. Az első versenyen 17 ország vett részt.

A 2013-as évben is megrendezésre kerül a viadal, azonban most a MÖSZ helyett a kluboknak kell kifizetni a verseny költségét, így kisebb létszámmal-8 fővel- vág neki a magyar csapat a rangos nemzetközi versenynek.

A Zrenjaninban (Nagybecskerek) megrendezendő tornát ismét nagy érdeklődés kíséri, hiszen 19 ország jelezte részvételi szándékát.

A résztvevő országok: Bulgária, Szlovákia, Anglia, Szlovénia, Hollandia, Ukrajna, Szerbia, Magyarország, Lengyelország, Románia, Írország, Oroszország, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Görögország, Kazahsztán, Montenegró, India, Macedónia.

A felsorolásból is látszik, hogy azok a versenyzőink, akik fel tudják vállalni a versenyzési költségeket, nagy előnnyel indíthatják az új esztendőt, hiszen a
közeljövőben nem lesz lehetőségünk ilyen erősségű tornán résztvenni a tavaszi utánpótlás világbajnokság előtt.

Barankai Virginia címvédőként utazik a versenyre,aminek plakátján Kozma Anita látható. A magyar csapat az alábbi összeállításban vesz részt a tornán:

Ifik:
48 kg Gál Mónika Szeged BC
54 kg Bóta Györgyi Eger SI
69 kg Stark Réka Skorpió BC
81+ kg Szatmári Petra Baja

Elit:
48 kg Barankai Virginia Fehérvári Vasas
64 kg Kozma Anita Halas BC
64 kg Nagy Bianka Szeged BC
69 kg Oláh Eszter Eger SI

Edzők: Gál László, Dorkó Péter, Varga Roland, Gálos Tamás

képgaléria
2. Nations Cup