2012.03.05 - Utazás kiállítás 2012

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Női ökölvívás az Olimpiai Pavilonban

Csütörtök este látványos show-műsor keretén belül hivatalosan is megnyitották az Utazás kiállítás olimpiai pavilonját. Az eseményen bemutatták a nyári, londoni játékokra utazó magyar csapat sportruházatát is.
A Magyar Olimpiai Bizottság képviseletében Magyar Zoltán alelnök ünnepi köszöntőjében azt mondta, Magyarország méltán lehet büszke arra, hogy a képzeletbeli világranglistán az olimpiai érmek számát tekintve a legjobb nyolc között van. Hozzátette, a MOB bízik abban, hogy a magyar versenyzők sikeresen szerepelnek majd a brit fővárosban is.

Az ökölvívás is képviseltette magát a 4 napos rendezvényen. Kovács Kokó István olimpiai és világbajnokunk a meghívott díszvendégek között volt, de a gyerekek is megmutathatták magukat. Az ökölvívó stand háziasszonya Faragó Beatrix, a MÖSZ Női Bizottságának elnöke volt. Szombaton olimpiai esélyeseinkkel, Kovács Máriával, Ancsin Katával és Nagy Tímeával találkozhattak a látogatók, vasárnap pedig ki is próbálhatták a bátrabbak a sportágat. A lányok vasárnap 10-12 óra között foglalhatták el a ringet, köszönhetően annak a jó hírnek, miszerint a Londoni olimpián már a mi sportágunk is szerepel a hivatalos programban.


Jöttek is a jelentkezők szép számban. A civil érdeklődők mellett a többi sportág képviselői is élénk érdeklődést mutattak, így kerülhetett sor jégkorongos-ökölvívó és  ritmikus gimnasztika-ökölvívó összecsapásra is.

képgaléria
Utazás kiállítás 2012 Utazás kiállítás 2012 Utazás kiállítás 2012 Utazás kiállítás 2012 Utazás kiállítás 2012
kapcsolódó versenyzők