2012.02.04 - Sparring parti 2012

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés


Sparring Parti februárban

Az University Boxing Club az alábbi levelet küldte szerkesztőségünknek, amit most közzé teszünk. A lényeges változás az, hogy idéntől a nézőknek 1000,-Ft belépőt kell fizetniük. A rendezők udvariasan elhallgatják, én azonban leírom: A belépő jegyek árából a biztonsági szolgálatot kell kifizetni, akikre a tavalyi év tapasztalatai alapján van szükség, mivel egyes csapatok "szurkolói" a vendégszeretettel visszaélve rongáltak, szemeteltek és loptak. Felhívom a résztvevő csapatok figyelmét, hogy olyan közönséget, illetve szurkolótábort hozzanak magukkal, akikért felelősséget tudnak vállalni. A versenyzőknek továbbra is ingyenesen biztosítanak sparring lehetőséget a szervezők!

Az UBC levele:

Tisztelt Kollégák!

Értesítünk titeket, hogy a következő sparringparty az Énekes István Emlékverseny (12. 03. 01.-04.) és a Bizalom Kupa II. fordulója (12. 03. 03.) ELŐTT, 2012. február 19-én, vasárnap, lesz edzőtermünkben, hobbys és versenyző bokszolóknak, a következő változtatással:
kísérők 1000,-Ft-os látogatói jegy megvásárlásával, edzők és azok, akik bemutató mérkőzést vívnak továbbra is díjmentesen vehetnek részt a rendezvényen. Biztonsági okokból 14 év alatt csak azok a gyerekek jöhetnek, akik bunyóznak. Kérjük, tájékoztassátok tanítványaitok kísérőit az információkról.

Kérünk titeket, előzetesen emailen küldjétek el azoknak a nevét, korcsoportját, súlyát, akiket szeretnétek bokszoltatni. Ezt azért tartjuk nagyon fontosnak, hogy a párosítást gyorsabban és gördülékenyebben tudjuk lebonyolítani. Előre is köszönjük pozitív hozzáállásotokat az együttműködésben.

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 24
Időpont: 2012. 02. 19., 10:00 óra
Tel.: 0670/3182464
email: vonaboxing@boxedzes.hu

Sporttársi Üdvözlettel,
U.B.C

képgaléria
Sparring parti 2012
kapcsolódó hírek