2011.05.28 - VIII. Nagy Sportágválasztó

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

VIII. Nagy Sportágválasztó

Idén tavasszal már nyolcadik alkalommal rendezték meg a Nagy Sportágválasztót a Merkapt Maraton Sportközpontban. Női ökölvívóink eddig is részt vállaltak sportágunk népszerűsítésében, most azonban Metzger József  válogatott edző kérésére külön is bemutatkozhattak. A szombati napon 12-13 óra között lehetett találkozni harcos amazonjainkkal a ringben, akiknek egy perc pihenés sem jutott hiszen a tömeg folyamatosan hömpölygött a ringhez, és állandó volt a sorbanállás a szorító előtt. Persze az esős idő, és az a tény, hogy a ring fedett helyen volt, a mi malmunkra hajtotta a vizet, amit igyekeztünk maximálisan kihasználni.
Ráadásként 14:30-kor a nagyszínpadon is bemutatkoztak a lányok Kelemen Balázs profi ökölvívóval együtt a Felix Promotion-nek köszönhetően. A női csapatot Váry Lili ifjúsági világbajnoki bronzérmesünk mellett több válogatott sportoló alkotta, akiknek köszönet jár a hétvégi társadalmi munkáért.

képgaléria
VIII. Nagy Sportágválasztó VIII. Nagy Sportágválasztó VIII. Nagy Sportágválasztó VIII. Nagy Sportágválasztó VIII. Nagy Sportágválasztó VIII. Nagy Sportágválasztó