2011.03.06 - Sparring Party 2.

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Sparring Party 2.

Vasárnap reggel 10 órától gyülekeztek a résztvevők az UBC Soroksári úti edzőtermében, ahol most kicsit kevesebben jöttek össze, mint a februári rendezvényen. Ennek az egyik oka az Énekes István Emlékverseny döntője lehetett, amit a sparring partival egyidőben rendeztek meg a Jégszínházban. 5 egyesületből 10 lány mérlegelt be, és 4 mérkőzést lehetett összeállítani. A vecsési Váry Lilinek és Fadgyas Viviennek ezúttal nem jutott ellenfél. A csapatok: Champions BC, Vecsés SE, Szolnoki Damjanich BC, University BC, Dóra BC. A mérkőzéseken több lány is először lépett ringbe.

A párok:

1. E70 kg Szabó Beáta UBC- Rákóczi Klaudia DBC
A győri lány is kezdő, így első mérkőzésén 1 menetet töltött a ringben a rutinos Szabó Bea ellen.

2. Nádasdi Judit VEC- Takács Katalin DBC
A 13 éves 41 kg-os vecsési lány a felnőtt , de szintén kezdő 52 kg Takács ellen húzott kesztyűt, és derekasan helytállt a három menetes mérkőzésen. Teljesítménye mindenképp bizalomra ad okot.

3.54 kg Dittrich Éva DBC- Faragó Orsolya VEC
A 14 éves győri lány 9 éves kora óta tanulja az ökölvívást, így a junior Faragóval szemben bátran felvehette a kesztyűt. Igazi parázs meccs volt, a harmadik menet végére mindkét versenyző rendesen elfáradt.

4. E54 kg Perge Brigitta CBC- Kalderás Erika SZD
Az ifi 54 kg-os Kalderás és a felnőtt 51 kg-os Perge mérkőzése méltó befejezése volt a napnak. A lányok nem nagyon kerülgették egymást, az első menet elejétől a negyedik menet végéig ütötték-vágták egymást.

Mivel a mérkőzések bemutatók voltak, így minden meccs után döntetlent eredményt hirdettek. Az UBC április elején szervezi a következő sparring partit, ahova az egész országból várják a fiúkat, lányokat.

képgaléria
Sparring Party 2.
kapcsolódó hírek