2010.05.17 - XI. Mándi Imre Emlékverseny 3. nap

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

A befejező napra 10 döntő maradt, igazságosan elosztva a fiúk és a lányok között. Mind az öt döntő kemény, látványos csatát hozott, egy versenyző sem akarta könnyen megadni magát. Mindegyik mérkőzés végigment. Vegyük sorra a mérkőzéseket.

E 46 kg Németh Csilla DVSC- Czuri Mónika HTK 0:3
A tavalyi magyaron feltűnt halásztelki lány a tőle megszokott pörgős bunyót hozta, amihez a debreceni versenyző is partner volt. Ennek köszönhetően a menetek számával erősen csökkent az erőnlét is.

E51 kg Ancsin Katalin UBC- Mizsei Vivien KKF 0:3
Az első menetben csak kerülgették egymást, látszott hogy "tisztelik" egymást a versenyzők. A második menettől aztán beindult a bunyó. Kettejük csatája mindig nagy érdeklődésre tart számot, hiszen az olimpiai súlyban ők jelenleg a legjobbak hazánkban.

E54 kg Vennes Dzsenifer VEC- Némedi Csilla SGY 0:3
A két lány a tavalyi OB elődöntőjében találkozott, ahol már az első menetben eldőlt a továbbjutás. Dzsenifer most nem könnyítette meg a soproni lány dolgát, négy harcos menetet vívtak, amit a rutinosabb Csilla nyert meg. Némedi Csilla a legharcosabb öklöző díját is elhozta.

E57 kg Rácz Irén DVSC- Bordás Annamária SZE 3:0
Irén ezen a hétvégén jó formát fogott ki, és mindkét ifi versenyzőt legyőzte. Persze ez csak így leírva tűnik ilyen egyszerűnek. Az utánpótlás már az ajtón kopogtat.

E60 kg Nyitrai Kinga SGY- Szabó Beáta DVSC 0:3
Kinga tavaly még 57 kg-ban versenyzett, idén azonban az olimpiai súlyt célozta meg. Szabó Beáta rég nem látott jó formában verte meg Kingát, aki egy kicsit lassúnak tűnt. Talán az időjárás változás volt az oka. Bea a hétvégén mutatott teljesítményével kiérdemelte a legjobb női ökölvívónak járó különdíjat is.

Edzőmérkőzés:
Csapó Ágnes UBC- Váry Lili VEC

Tartalmas 3 napot zártak a lányok, köszönhetően a szervezőknek és Szuknai Zsuzsának. Akinek nem volt éles mérkőzése, azoknak folyamatosan lehetősége volt edzőmérkőzéseken gyakorolni. Jó példa erre Váry Lili, akinek nem volt a súlyában ellenfél, mégis mindennap tudott bokszolni. Persze megint csak a lányok éltek ezzel a lehetőséggel, a fiúk megelégedtek a hivatalos mérkőzések nyújtotta izgalmakkal.
Köszönet Forgács Sándornak és csapatának, valamint a zsűrinek és a bíráknak a pompás versenyért.

Fotók: kuzdoter.com

képgaléria
XI. Mándi Imre Emlékverseny 3. nap XI. Mándi Imre Emlékverseny 3. nap XI. Mándi Imre Emlékverseny 3. nap XI. Mándi Imre Emlékverseny 3. nap XI. Mándi Imre Emlékverseny 3. nap XI. Mándi Imre Emlékverseny 3. nap XI. Mándi Imre Emlékverseny 3. nap XI. Mándi Imre Emlékverseny 3. nap XI. Mándi Imre Emlékverseny 3. nap XI. Mándi Imre Emlékverseny 3. nap