2010.03.28 - Tisztújító Közgyűlés

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

MÖSZ Tisztújító Közgyűlés 2010

2010. március 27.-én tartotta meg tisztújító közgyűlését a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) 73 megjelent  tag részvételével, ahol egyhangú szavazással Csötönyi Sándort választották meg további öt évre a szövetség elnökének. Ellenjelölt nem indult a választáson, így nyílt szavazással döntött a közgyűlés. Az alelnökök és az elnökség is nyílt szavazással lett megválasztva, mivel pont annyi jelölt volt, mint ahány poszt.
A hajdúsági klubok szerették volna, ha az elnökségi tag jelölőlistára felkerül Tóth János, a HIS elnöke is. A jelölő bizottság bizonytalankodása után végülis szavazásra került a javaslat, és mivel a többség ellenezte a lista bővítését, így nem került fel a hajdúsámsoni jelölt. A hajdúságiak így sem maradnak képviselő nélkül, hiszen Erdei Zsolt mellett az új elnökség tagja lett Szabó Sándor is, a DVSC Ökölvívó Kft. vezetője.
"Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy egyhangúlag kaptam újra támogatást, illetve az általam javasolt elnökség is" - nyilatkozta az MTI-nek Csötönyi Sándor, aki 1996 óta tölti be a szövetség elnöki tisztét. "Azt hiszem, ez a siker annak az eredménye, hogy mindenki látja, tudja, mennyi munkát végeztünk el, mennyit tettünk a sportágért. Nagy öröm, hogy Kovács István mellett, aki maradt a tiszteletbeli elnökünk, a sportág egy másik kiválósága Erdei Zsolt is velünk dolgozik a jövőben, és segíti majd a szövetséget."
A sportvezető a következő ötéves ciklus egyik legfontosabb feladatának a már megalkotott felzárkóztatási program megvalósítását nevezte, és bízik benne, hogy a magyar öklözők az eddigieknél is jobb eredményeket érnek majd el.
 

képgaléria
Tisztújító Közgyűlés Tisztújító Közgyűlés Tisztújító Közgyűlés Tisztújító Közgyűlés Tisztújító Közgyűlés