2010.02.09 - Bizalom Kupa 2010

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Bizalom Kupa 2010Február 20-án rajtol a 2010-es Bizalom Kupa. Idén 4 fordulósra csökkent a versenysorozat, főleg helyszín gondoknak köszönhetően. A nem olyan régi, szép időkben még 8 fordulóból állt, amiből 6 verseny a Zuglói Box Club termében került megrendezésre, 1-1 verseny pedig Vecsésen és Cegléden. A zuglói sporttelep elbontása után átkerült a Vasas SC ökölvívótermébe, ám az idei évben az angyalföldi csapatot is utolérte a zuglóiakéhoz hasonló vég, az ő termükre is a bezárás vár. Emiatt csak az első két fordulót tudták vállalni, majd egy vecsési és ceglédi fordulóval be is zárul a sorozat. Szóba került még a Jégszínház, mint helyszín, de kiderült, hogy az ígért kedvezményes bérleti díj csak ígéret maradt. A napi közel negyedmillió forintot lehetetlen kitermelni, kifizetni a mai gazdasági helyzetben. Megjegyzem- egy jobb gazdasági helyzetben is magas ez az ár.
Évekkel ezelőtt a fővárosi és a közeli kluboknak ez a verseny jelentette az alapot, az állandó meccslehetőséget. Az utóbbi években- a vidéki versenyek ritkulása miatt- már az ország nagy része megjelent a versenyeken,sőt külföldi csapatok is elindultak. A szervezők mindig minden csapatot szívesen fogadtak, pedig az eredeti elképzelés egy fővárosi kupasorozat volt. Ezért külön ki kell emelni Laczkó János nevét, aki a BABSZ elnökeként fantasztikus munkával életben tartja ezt a kupasorozatot. Remélem, megoldódik a helyszín probléma, és 2011-től újra 8 fordulón keresztül küzdhetnek az ifjú titánok.

Az idei első forduló is nemzetközi lesz, hiszen Csehországból 8 lány jelezte, hogy szívesen részt venne a versenyen. Nekik és nekünk is jó felkészülési lehetőség az Usti nad Labem-i torna előtt. A versenyről néhány adat:
Helyszín: Vasas SC Ökölvívó terem Budapest, XIII. Fáy u. 58. (bejárat a Béke u. felől)
Időpont: 2010. február 20.
Mérlegelés, orvosi: 8.00-10.00 óra
Sorsolás: 11.00 óra
Mérkőzések kezdete: 13.00 óra

Minden érdeklődőt, szurkolót várunk!

 

képgaléria
Bizalom Kupa 2010