2009.10.18 - Valaki kétszer is bajnok lehet az OB-n!

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Kulturális programok is színesítik a Női Ökölvívó Magyar Bajnokság programját

Október végén Szilvásvárad ad otthont a XIII. Női Ökölvívó Magyar Bajnokságnak és az I. Junior Női Ökölvívó Magyar Bajnokságnak. Az előrejelzések szerint a szervezők az eddigiektől eltérően rendhagyó OB-t szeretnének. A rendezők a versenyt több kísérő programmal is szeretnék színesíteni mind a résztvevők mind a nézők számára. Az OB résztvevőinek biztosítják a múzeum ingyenes látogatását, illetve a kisvasút használatát. Valamint még lehetőség lesz a fennsíkon a Lipicai ménes megtekintésére.
A rendezők nem csak egyszerűen megrendezni akarják a bajnokságot, hanem célul tűzték ki a sportág és a sportolók népszerűsítését is. Meg szeretnék mutatni, hogy az ökölvívás mellett a lányok ugyanúgy nők tudnak maradni. Ennek jegyében a torna résztvevői számára szépségversenyt rendeznek komoly zsűrivel és díjakkal. A különböző Avon ajándékcsomagok mellett a fődíj két fő részére szóló wellness hétvége lesz. Ezen kívül a helyi nyomtatott sajtó is lehozza a lányok képeit, ahol az olvasók is szavazhatnak a legszebb sportolókra.
Figyelem lányok! Aki a sport tudása mellett a nőiességét is meg szeretné mutatni, a kesztyű mellé ne felejtsen betenni egy csinosabb cuccot sem! A szépségversenyre 29.-én az első mérlegelés során lehet benevezni.
 

képgaléria
Valaki kétszer is bajnok lehet az OB-n!