2009.09.04 - Elhunyt Kaisinger Sándorné.

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Váratlanul hagyott itt minket Ilike.

Gyászol az Ökölvívó Szakszövetség. Váratlan és fájdalmas veszteség érte a Magyar Ökölvívást, tegnap reggel (szeptember 3.) elhunyt, Kaisinger Sándorné, Ilike a szövetség gazdasági igazgatója.

A halál otthonába ragadta el tőlünk, fiatalon, 57-évet élt. Nem volt beteg, így senki sem gondolta, hogy valami baj lehet, Ö maga mindig viccelt a gondolattal, igaz, mindent tréfára vett, csak a munkát nem, azt nagyon komolyan vette. Tizenöt éve állt az ökölvívás szolgálatába, tizenöt éven át volt Csötönyi Sándor munkatársa, bizalmasa, barátja.

Érthetetlenül állunk a megváltozhatatlan előtt, és miközben szívünk tele van szomorúsággal és fájdalommal, el sem tudjuk képzelni, hogyan tovább.

Drága Ilike, ha most onnan fentről látsz minket, biztosan meglepődsz, mennyien is, köztük jómagam, szerettünk, tiszteltünk, nem is tudom - tudjuk elképzelni nélküled az irodát, szigorú és mégis mosolygós tekinteted nélkül üres a ház, üresebb a világ.

Ilike, sosem felejtünk, és te se feledkezz meg rólunk ott fent a többiek közt, vigyázz ránk, s mi megteszünk mindent, hogy tudja mindenki, volt egy igazgatónő, aki értünk élt és dolgozott, velünk sírt, és velünk nevetett, volt egy drága Ilike, a mi, Ilikénk.

Isten áldjon drága Ilike, nyugodjál békében.

 

Forrás:küzdőtér.com

képgaléria
Elhunyt Kaisinger Sándorné.