2009.08.29 - Bizalom Kupa 6. forduló

Vissza a kezdőoldalra
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni!
Belépés

Bizalom Kupa 6. forduló Cegléd

2009. augusztus 29.-én, Cegléden tartották a sorozat utolsó előtti fordulóját. Összesen 14 elszánt lány mérlegelt be, köszönhetően annak, hogy mindenki próbálja kihasználni az utolsó nyári napokat. A párosítások után 4 párt sikerült összepárosítani. Az eredmények az alábbiak:

Junior 60 kgVetró Gabriella HSHLukács Kitti KSC

Harcosan kezdett a kecskeméti lány, de nem bírta végig erővel, így a 2. menetben döntő fölénnyel győzött a sashegyi Vetró.

Felnőtt 46 kgVitális Mónika BBK
Dobrádi Csilla GYAK

Az első menetben aktívabb volt a gyöngyösi lány, a második-harmadik menetben azonban Vitális többet talált. A védekezésre kevesebb energiát fordítottak, mindketten támadó taktikát választottak. A negyedik menetben Dobrádi erősebben kezdett, talán ez döntötte el a javára a mérkőzést, ami 2:1-re végződött.

Felnőtt 51 kgBöde Anita BBKLévai Henrietta HBC

A két lány között klasszis különbségek vannak. Szerencsére tudta ezt a két edző is, így végig tudod menni a négy menet. Mindkét lánynak jó gyakorlási lehetőség volt, ami Böde egyhangú győzelmével végződött.

Felnőtt 54 kgGrund Veronika ARBLakatos Andrea ZBC

A zuglói lány nagy lendülettel kezdett, de hamar elfogyott az ereje, így a fehérvári Grund a harmadik menetre akkora előnyt szerzett, hogy döntő fölényes győzelem lett a vége. Úgy látszik, a fehérvári lánynak jót tett a háromnapos edzőtábor a válogatottal.

Következő, befejező forduló szeptember 12.-én a Vasasnál.

képgaléria
Bizalom Kupa 6. forduló
kapcsolódó hírek
kapcsolódó versenyzők